DESCOBREIX LES AUS QUE HABITEN EL DELTA DE L’EBRE 

El principal paratge per a albirar ocells és la llacuna protegida de la Bassa dels Olles, una de les llacunes més petites del Delta de l’Ebre, i comença a la platja de l’Arenal, situada enfront del càmping.

Els ocells que es poden observar són gavines, flamencs, ànecs reals, garses blanques, blauets o xanquers, entre altres espècies. La zona disposa diversos miradors i de pàrquing propi de molt fàcil accés.

A 3 minuts del càmping

El Parc Natural del Delta de l’Ebre és l’únic territori de Catalunya on nidifiquen flamencs. La Badia del Fangar és un lloc molt especial per a observar i fotografiar aquests ocells, juntament amb altres espècies d’ocells com a corbs de mar, ardeidos, gavines o ocells marins. 

El millor moment per a observar els ocells és durant la sortida i la posta de sol.

A 3 minuts del càmping

A pocs metres del càmping Ampolla Playa, a l’interior de la Badia del Fangar, pots gaudir d’un entorn natural d’aigües poc profundes i tranquil·les com el Port Illa de la Mar. Aquí predomina la flora típica de ribera i un és un altre dels espais destacats del Delta on nidifiquen ocells. 

El Port Illa de la Mar és un altre dels punts que recomanem per a l’observació d’ocells com a flamencs, corbs de mar, rapinyaires diürns o gavines. 

A 10 minuts del càmping

La Tancada és una llacuna de 250 hectàrees d’extensió amb un excepcional entorn natural i una rica fauna i vegetació.

És la llacuna amb major densitat de flamencs de tot el Delta. També es poden observar nombroses espècies d’ànecs, gavines i limícoles, com el Martinet ros, Sirlot Comú, Pagaza Piconegra, Gavina Picofina, Gavina corsa, entre altres. 

En la llacuna de la tancada hi ha tres miradors importants, i de molt fàcil accés a peu o amb bicicleta: Mirador de La Tancada / Observatori de La Tancada / Mirador de La Tancada 

A 25 minuts del càmping

La punta del Fangar és una icona del Delta de l’Ebre i un espai molt important per a la cria d’ocells marins, i també com a àrea de refugi i alimentació d’espècies d’ocells aquàtics migratoris. 

Recomanem visitar-la a la primavera, coincidint amb l’època de la nidificació per a poder contemplar la bellesa de colònies d’ocells marins, que es poden observar fàcilment des dels observatoris situats a la izquiera de les pistes d’accés. 

A 20 minuts del càmping

vols més informació sobre aquestes experiències? 

Contacta amb l’equip de recepció a la teva arribada.