VACANCES EN UN ENTORN INIGUALABLE

EL LLOC IDEAL PER DESCONNECTAR

Les teves vacances són més a prop que mai. Escull el teu allotjament ideal d’entre la gran varietat de bungalows i parcel·les que t’oferim. T’esperem amb els braços oberts a Camping Ampolla.

Descobreix, sent i viu.

BUNGALOW FANGAR

En una situació geogràfica única, en el punt on la Costa Daurada i el Delta de l’Ebre es fusionen en un mateix paratge natural, també hi ha lloc per al luxe. Els nostres millors bungalows estan preparats per fer-te sentir un client més que especial i per fer-te gaudir de totes les avantatges que t’ofereixen.

DESCOBREIX MÉS

BUNGALOW ARENAL

L’allotjament més espaiós del Càmping Ampolla és ideal per a grans grups de famílies o amics. Gaudeix de l’esplendor d’unes vacances tranquil·les i assolellades en un paratge natural únic.

DESCOBREIX MÉS

Bungalow BAHÍA 

Finalment ha arribat el luxe que t’has guanyat. Un bungalow ideal per compartir moments fantàstics amb aquells que més estimes. Modernitzat i dissenyat de manera única i exclusiva per fer-te sentir com a casa.

DESCOBREIX MÉS

BUNGALOW BUDA 4P

El disseny acollidor i la distribució còmoda d’aquest bungalow et permetran treure el màxim profit de l’experiència d’allotjar-te en un enclavament paisatgístic únic a la costa mediterrània.

DESCOBREIX MÉS

BUNGALOW BUDA 5P

Un dels bungalows més espaiosos del Càmping Ampolla et espera. Deixa’t emportar per les ganes de viure una experiència fabulosa amb aquells que més estimes en aquesta llar feta per a tu.

DESCOBREIX MÉS

BUNGALOW MARQUESA

Per fi trobaràs la pau i la tranquil·litat que tant has buscat. Aquest bungalow representa l’essència del Càmping Ampolla. Un bungalow tradicional de platja adaptat a les necessitats que tu i la teva família desitgeu.

DESCOBREIX MÉS

BUNGALOW FARO

Tu i la teva família us mereixeu tot el descans i la desconnexió que busqueu. La calma i la diversió convergeixen en aquesta tranquil·la bungalow feta a mida per crear el record d’unes vacances inoblidables.

DESCOBREIX MÉS

bungalow GOLERÓ

Senteix la carícia de la brisa estiuenca en un dels bungalows més acollidors del Càmping Ampolla. La senzillesa d’un esplèndid entorn natural és més accessible en llocs com el bungalow Goleró.

DESCOBREIX MÉS

Parcel·les STANDARD

Allibera el teu esperit d’acampada a les nostres àmplies parcel·les protegides per l’ombra dels arbres del càmping, on t’assegurem la privadesa i la tranquil·litat que et mereixes.

DESCOBREIX MÉS

Parcel·les Plus

El lloc d’acampada més espaiós del Càmping Ampolla et rep amb els braços oberts, preparat per a tot tipus de tendes, caravanes o fins i tot autocaravanes de més de 9 metres de llarg.

DESCOBREIX MÉS

Parcel·les ECO

Si viatges amb tenda de càmping, la parcel·la ECO és la millor opció per a tu. Una parcel·la ideal per a tenda de campanya, amb 60 m2 de terreny.

DESCOBREIX MÉS

Parcel·les Oferta de llarga estada

Si t’agrada viatjar en parella amb la teva caravana o autocaravana, aquesta oferta està pensada per a tu! Gaudeix de llargues estades al Camping Ampolla Playa a un millor preu.

DESCOBREIX MÉS

POT INTERESSAR-TE:

Bungalow

FANGAR

2 habitaciones · 4 personas

Bungalow

ARENAL

3 habitaciones · 6 personas

Bungalow

BAHÍA

2 habitaciones · 4 personas

Bungalow

BUDA 4P

2 habitaciones · 4 personas

Bungalow

BUDA 5P

2 habitaciones · 5 personas

Bungalow

MARQUESA

3 habitaciones · 5 personas

Bungalow

FARO

2 habitaciones · 4 personas

Bungalow

GOLERO

2 habitaciones · 4 personas

Parcela

STANDARD

70 M2

Parcela

PREMIUM

100 M2

Parcela

ECO

60 M2